.:: ZADOVOLJNA.info ::. Prvi portal za žene u BiH! ::.
Ćao!
Portal zadovoljna.info ti želi dobrodošlicu i ugodno druženje sa nama.
Da biste mogli koristiti sve opcije foruma i portala potrebno je da se registrujete, ili prijavite sa svojim korisničkim imenom!
Hvala!

HOROSKOP ZA JANUAR 2010.

Go down

HOROSKOP ZA JANUAR 2010.

Komentar  romanticarka on Sun 03 Jan 2010, 12:50

Na raskrsnici godina, 2009. i 2010, mjesečnu vladavinu preuzima Jarac (od 22. decembra/prosinca 2009. do 20. januara/siječnja 2010. godine.

Period je to velikih praznika - Bozica i Nove godine, planova i zelja koje prate zacetak novog godisnjeg ciklusa. U ritualnom smislu, vazno doba godine kada se covek od davnina trudio da podstakne uspeh i blagostanje u novom ciklusu. Jarac (lat. Caper ili Capricornus) sazdan je od pakvaliteta Hladno i Suvo sa primesom Vlažnog. Stepen Jarca predstavlja vrhunac procesa u kojem sve dobija oblik. Najvažnije interesvanje ovog znaka jeste pronalaženje mesta pojedincu u okviru celine...

OVAN. MJESEČNI HOROSKOP ZA PERIOD VLADAVINE JARCA 22.12.2009.- 20.01.2010.
Pomračenje Sunca dešava u vašoj astrološkoj kući karijere 15.januara ali će ovo osetiti uglavnom oni koji posluju sa Dalekim Istokom ili koji u to vreme budu putovali u te krajeve kao i u Afriku. Merkur, planeta koja vlada biznisom ide retrogradnim hodom od 26. decembra do 15.januara tako da u tom periodu ne bi trebalo da sklapate ugovore. Ukoliko tada budete išli na službeni put, budite oprezni kako u toku samog obavljanja posla i u odnosima sa poslovnim partnerima, tako i u toku puta, naročito ako idete na put kolima. Početak perioda može biti za vas vrlo naporan jer se mnogo toga neće odvijati kako ste zamislili, a pomračenje Meseca 31.decembra možete osetiti uglavnom u vidu manje krize i to najviše oni koji imaju svoju privatnu firmu. Ukoliko se bavite nekim dinamičnim poslom ili sportom, možete biti pomalo nemotivisani ili dekoncentrisani, što se takođe odnosi i na one koji se bave umetnošću. Što se finansija tiče uglavnom vam predstoje poveći izdaci.Mnogi predstavnici vašeg znaka razmišljau o nekoj značajnijoj promeni posla. Ako planirate posao sa strancima posredstvom Vodolije ili Strelca, možete očekivati da će se to i ostvariti. Ljubav – Tokom ovog perioda, asteroid Amor prelazi iz znaka Jarca u znak Vodolije, astrološko polje vašeg društvenog života a asteroid Eros iz tajanstvenih Riba u vaš znak Ovna. Ovo je dobar znak jer u društvu prijatelja možete sresti nekoga koga ćete osvojitili ličnim šarmom. Trebalo bi da pokažete osobinu koja retko dolazi do izražaja a to je lojalnost i spremnost na popuštanje. Mars, vladalac vašeg znaka oslabljen u Lavu u svom retrogradnom hodu može vas učiniti neuobičajeno romantičnim ali i pomalo nestrpljivim. Ako vam se dopadaju Blizanci ili Devica, veza može biti prilično komplikovana posebno ako su skloni ljubomori i to otvoreno demonstriraju. U okviru porodice moguće su razmirice, čak i kod partnera koji su duže u braku, upravo zbog ljubomore. To se odnosi i na one koji su emotivno vezani za Jarčeve a pomračenje Meseca 31.decembra može, ako ste slobodni a veče provodite u nekom intimnijem krugu, sresti nekoga ko će biti za vas veliki izazov.. Bilo bi dobro da ne planirate doček Nove godine na Bliskom Istoku, u Indiji, Maldivima, Cejlonu jer su ta područja pod uticajm pomračenja Meseca što se loše odražava na odnos bračnih parova, međutim slobodni Ovnovi mogu doći u iskušenje da započnu vezu sa nekim ko može izgledati čaroban ali otrežnjenje neće biti tako čarobno. Zdravlje- Pazite se povrede.


BIK. MESEČNI HOROSKOP ZA PERIOD VLADAVINE JARCA 22.12.2009.- 20.01.2010.
BIK ( 21.4.-21.5.) TAURUS Posao - Vašem znaku prija tranzit Sunca preko znaka Jarca ali ovog puta, situacija će biti nešto drugačija jer ćete biti suočeni sa mnogobrojnim izazovima, prouzrokovanim pomračenjem Meseca 31.decembra i pomračenjem Sunca 15. januara. Prvo pomračenje dešava se u vašoj astrološkoj kući komunikacija i nije povoljno za one koji se bave trgovinom, marketingom, nekretninama, medijima, rade u državnim ustavnovama. Moguće je da ćete biti pred kraj godine ili prvih dana januara u procepu između onoga što želite i onoga što je za vas u stvari trenutno najpovoljnije ili najsigurnije. Ipak, umetnici mogu dobro da prođu jer pomračenje Meseca ponekad daje mogućnost da se ispolji kreativnost i neočekivane šanse u intelektualnim poslovima.Pazite kako rukujete novcem izumeđu 26. decembra i 16. januara jer će Merkur, koji „upravlja“ vašim finansijama biti u retrogradnom hodu i to preko astrološke kuće inostranstva. Ako nameravate negde da putujete, izdaci će biti poveći, ako čekate uplatu iz inostranstva, kasniće ili će biti manja od očekivane. Rođeni krajem aprila mogu očekivati dobre poslovne ponude iz elektronskih medija u okviru novih tehnologija ili u poslu koji je u vezi sa javnošću. Ljubav – Mogući su interesantni susreti na ljubavnom planu. Neko mladolik, komunikativan, sposoban, javiće vam se, možda posle izvesnog vremena i moći ćete da obnovite vezu. Najteže će biti Bikovima koji su u braku, naročito ako u poslednje vreme postoji prilično nepoverenje prema partneru. Retrogradni Mars u astrološkoj kući doma može vam pomoći da sa manje dramatike gledate na događaje u porodici ali u stvari imaćete veću potrebu za bliskošću, pomirenjima, praštanjima. Asteroid Psiha vrlo brzo iz znaka Vodolije ulazi u znak Riba zbog čega ćete najveću bliskost ostvariti sa onima koji spadaju u krug dugogodišnjih prijtatelja. Ako vam se dopada Škorpija, pazite, jedna Devica ili Jarac mogu pokušati da vam pokvare planove. Novogodišnje veče, dan pre i dan posle, mogu biti veoma uzbudljivi pa se slobodnim Bikovima preporučuje da prihvate poziv za doček, naročito ako ga dobiju od Jarca, Lava ili Riba. u Ovom periodu ćete biti skloni zaljubljivanju i moguća je veza sa lekarom, osobom prisutnom u javnosti. Pomračenja Meseca 31.decembra i Sunca 15.januara mogu kod vas podstaknuti osećanje da nemate dovoljno ljubavi ili da niste u društvu osobe koja vam je najdraža. Zdravlje- Paziate na ne uganete skočni zglob.


BLIZANCI. MESEČNI HOROSKOP ZA PERIOD VLADAVINE JARCA 22.12.2009.- 20.01.2010. ...Detaljnije...
BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI Posao - Merkur, vladalac vašeg znaka koji je nekoliko puta godišnje retrogradan, u toku ovog perioda ići če preko znaka Jarca hodom unazad približavajući se moćnom Plutonu. Ovo za vas može značiti prilično nedefinisanu situaciju u sferi finansija. Mogu iskrsnuti neki nepredviđeni troškovi, moguće neka zaostala plaćanja ili ćete morati nekome da vratite dug. Nemojte biti naivni kada su novi poslovni u pitanju, neko vam može dati lažnu nadu da je moguć aranžman koji ne zavisi ni od vas niti od onih koji vam ga budu obećavali ili nudili.. Moguć je poziv za saradnju od Ovna, Raka ili Lava 24.decembra. Kako vašim finansijama vlada Mesec koji će biti pomračen 31.decembra upravo u astrološkoj kući novca, pazite da vastog dana neko ne opljačka. Posle 10. januara mogući su dobici sa više strana, preko igara na sreću ili preko zajedničkih poslova, partnerskih odnosa.Kada je Mars „slab“ u astrološkoj kući komunikacije, možete napraviti pogreše poslovne korakte, posebno ako imate svoju firmu. Nemojte davati obećanja u koja ne verujete i nemojte pothranjivati svoj optimizam na obećanjima bez realne osnove koje možete dobiti od svojih prijatelja. Ljubav – Iako spadate u otvorene i direktne znake, ulazak Venere, planete ljubavi koja vlada vašim astrološkim poljem tajnosti u znak Jarca donosi mnogobrojne mogućnosti da probate „zabranjeno voće“. Svojstva Venere ne dolaze do punog izražaja u ovom znaku zbog čega ćete biti pomalo nepoverljivi to s razlogom. Ipak, biće naglašena sklonost ka tajnim ljubavima i ka vezama sa osobama koje upoznate preko posla, naročito ako se radi o umetničkim krugovima ili osobama koje su poznate u javnosti.Tokom celog perioda traje takvo iskušenje. Većina predstavnika vašeg znaka se bavi poslom preko koga može da bude u centru pažnje ili ima prilike da bude u velikom društvu i vaša harizma će biti mnogo naglašenija nego inače. Nekoliko različitih osoba vam se može svideti i vaša egzaltiranost može biti veoma sumnjiva stalnom partneru, jer čak ako ste u stalnoj vezi nećete moći da odolite raznim izazovima. Novogodišnje veče može biti više nego izazovno za vas, od velikog zanosa do velike svađe. To vam baš i nije potrebno, naročito ako je vaša veza već prilično „istrošena“.Ne bi bilo mudro a Novu godinu dočekujete na Bliskom istoku ili u Kini, Inidiji i tim regionima. Neko od vas mogu biti potpuno obuzeti egzotičnom atmosferom i pristati i na ono na šta inače ne bi. Otrežnje može doći u vidu neprijatne istine o partneru ili u vidu rastanka u vreme pomračenja Sunca 15.janara. Zdravlje- Moguć manji nazeb.


RAK. MESEČNI HOROSKOP ZA PERIOD VLADAVINE JARCA 22.12.2009.- 20.01.2010. ...Detaljnije...
RAK (22.6.- 22.7.) CANCER Posao - Bilo bi mudro da u ovom periodu sačuvate prisustvo duha ako ste prisutni u javnosti, ako radite sa drugim Rakovima ili Jarcima ali mudrost nije vaša jača strana jer ste veoma spontani. Retrogradan hod Marsa preko vaše astrološke kuće posla i novca deluje na vas pomalo destruktivno i kao da nećete imati dovoljno poverenja u saradnike, posebno u vreme pomračenja Sunca 15.januara. Nemojte po svaku cenu pokušavati da završite nešto što ste započeli možda i pre više od godinu dana jer možda vam mnoge okolnosti neće ići naruku ili nećete imati dobru koncentraciju.“ Retrogradan hod Merkura, loše deluje na mentalne sposobnosti Raka zbog čega su moguće greške ne samo na poslu već će i studentni imati lošu koncentraciju. Neke srećne okolnosti ukazaće se, prvenstveno u radu sa strancima. Može se dogoditi da dobijete ponudu od Vodolije i Riba. Poslednjih dana decembra ne ulazite ni u kakve nove privatne poslove ne sklapajte poslove u poslednji minut. Novca ćete imati, ali ne onoliko koliko vam je potrebno jer ćete se verovatno istrošiti preko svake mere za novogodišnje praznike, bilo da ostajete kod kuće ili idete negde na put. Takođe budite oprezni ako nameravate da pravite veći izdatak ili uzimate kredit oko 15. januara u vreme pomračenja Sunca. Ljubav –U toku ovog perioda možete biti nešto nestrpljiviji ili nervozniji nego inače i možete poželeti neku promenu u ljubavi, posebno ako ste duže u vezi sa Lavom ili Ovnom. Ova dva znaka mogu vam prirediti i poneko neprijatno iznenađenje upravo za novogodišnje veče. Ako partner bude sklon ekstremnom ponašanju, nemojte se zbog toga nervirati ili mu vraćati milo za drago jer ćete u tom slučaju, sporadično dolaziti u iskušenje da se sa njim raspravljate. Prvo iskušenje osetićete krajem decembra kada Venera, planeta ljubavi bude ušla u znak Jarca. Neko neodoljiv i strastven, tajanstven, može ući u vaš život bez obzira da li ste slobodni li ne. Mnogi znaci biće u igri, kao što su Bik, Devica, Jarac tako i neka Vaga koju obično ne primećujete ili je smatrate prilično uzdržanom. Prva sedmica januara donosi nove mogućnosti na putovanjima ali i na poslovnim sastancima. Nemojte biti preosetljivi na kritiku članova porodice koja će, naročito ako ste mladi, očekivati da više vremena posvetite druženju sa njima. Moguće da ćete biti skloni da ulazite u tajne avanture sa nekim Ovnom, Rakom ili nekim Lavom. Teško da će vam poći za rukom da da budete diskrentiji. Može se dogoditi da u nekom momentu, naročito u toku novogodišnjih praznika ili oko 15. januara shvatite da ni vaš partner nije imun na čari suprotvnog pola i da dođete u iskušenje da u afektu donesete odluku koja nije povoljna po vas, naročito pod uticajem Škorpije. Zdravlje- Prehlada.


LAV. MESEČNI HOROSKOP ZA PERIOD VLADAVINE JARCA 22.12.2009.- 20.01.2010. ...Detaljnije...
LAV (23.7.- 22.8.) LEO Posao - Ovo bi mogao biti jedan od značajnijih perioda u kome ćete morati da budete sve što niste, veći diplomata, racionalni i oprezni. Kada budete želeli da budete direkti, dobro razmislite, ako želite da potpišete ugovor ili ček na poveći iznos, ne činite to naročito ne 30. 31. decembra, 14.15.i 16.januara. Povoljan dan za kontakte sa strancima ili ugovaranje novog posla može biti 24.decembar. Gotovo sve što budete radili u afektu i pod uticajem Vage, Ovna, Jarca ili Blizanaca, može biti za vas pogrešno. U vašem znaku je Mars, planeta akcije u retrogradnom hodu zbog čega ćete biti pomirljiviji, prilagodljiviji ali ne i razboritiji. Ideja o grandioznom projektu sa strancima ne napušta vas jer su dve planete megalomanije Jupiter i Neptun u Vodoliji zbog čega imate potrebu da uradite nešto veliko što će vas proslaviti. Ako se bavite naukom, jedva da ćete i primetiti da su praznici, bićete posvećeni poslu a ako ste umetnik, predstoji poveća zarada, daleko veća od očekivane, ali deo isplate može da kasni. Ako ste mladi i imate sklonost ka igrama na sreću, pazite kolike svote ulažete da ne budete na šteti, jer vas „slab“ Mars čini neumernim u svemu.Asteroid Golda u astrološkom polju novca, „obećava“ neki vanredni prihod. Ljubav – Naglašene su astrološke kuće partnerskih odnosa, ljubomore, ali mogućih raskida, rasprava i nerazumevanja. Vašem znaku je relativno najzanimljivije, naročito ako ste spremni da se upuštate u polemike sa partnerom ne štedeći sebe. Slobodni Lavovi mogu napraviti loš izbor jer će ih dva pomračenja, Meseca 31. decembra i Sunca 15. januara učiniti sklonim brzopletim odlukama. Ako imate stalnog partnera, ni on neće biti ništa boljeg raspoloženja. Ne bi bilo dobro da budete u vezi drugim Lavom, Jarcem, Rakom ili Vodolijom, jer u tom slučaju vaš život može okolini izgledati kao španska serija. Pokušajte da ovladate strastima i da iskoristite snagu Saturna, planete discipline koji je jak u vašoj astrološkoj kući mentalnog stanja i o problemima sa partnerom razgovarajte hladnokrvno a ako donesete neku odluku, ostanite dosledni sebi. Najbolje će se provesti oni Lavovi koji nameravaju da putuju u inostranstvo,bilo da su slobodni ili putuju sa partnerom.Kako asteroid Eros prelazi iz znaka Riba u znak Ovna, moguća je veza sa dinamičnom osobom koja se bavi sportom, profesionalno ili rekreacije radi. Zdravlje- Skloni ste povredama.


DEVICA. MESEČNI HOROSKOP ZA PERIOD VLADAVINE JARCA 22.12.2009.- 20.01.2010. ...Detaljnije...
DEVICA (23.8.- 22.9.) VIRGO Posao - Asteroid Gold u vašoj astrološkoj kući ličnosti čini vas opterećenim novcem i moguće je da čekate da vam se isplati neka poveća suma preko nasledstva ili putem sudskog rešenja. Ipak, doći će do kašnjenja isplate jer neko to namerno opstruira da bi vas na neki način oštetio. Ne budite preterano nervozni zbog toga jer vam neće ići u prilog retrogradan hod Merkura preko znaka Jarca i na sreću ne računajte osim ako ne budete igrali na lutriji. Pomračenje Meseca 31. decembra nekome može doneti brige finansijske prirode, nekome dobitke, jer je to pojava koja donosi nepredvidiv tog događaja. Poslovi postaju obimniji i odgovorniji što vas naročito ne raduje, ali strpite se. Posle 15. januara kada prođe i pomračenje Sunca u vašoj astrološkoj kući novca može doći do pokertanja s mrtve tačke, naročito ako nameravate da se bavite poslovima u kojima je potrebno odlično poznavanje rada na računaru ili želite da započnete samostalan projekat, moguće u elektroniskim medijima. I dalje vas najviše podržavaju Jarac, Vaga i Škorpija,mada ste verovatno pomalo sumnjičavi prema njihovim dobrim namerama i obećanjima. Ljubav – Zbog pozicije Saturna, planeta koja vlada astrološkom kućom ljubavi i Urana, planete neočekivaih promena u odnsu na vaš znak, nećete znati na čemu ste. Čak i ako ste sigurni da vam je partner neklonjen, kao da odnos nije onakav kakav bi vama odgovarao. Moguće je da previše očekujete a malo dajete iako vi mislite upravo suprotno. Ne odstupate od svog stava i to je ono što partnera može definitivno udaljiti od vas, od kako je Saturn ušao u vašu astrološku kuću sistema vrednosti, teško da bilo ko može da prođe kroz vaš „filter“.Poušavate da ne budite ljubomorni ali vam to teško polazi za rukom. Pomračenje Meseca 31.decembra donosi mogućnost manje scene sa Rakom, Lavom ili Jarcem, ali to vas mnogo ne dotiče, mnogo više partnera. Mnogi smatraju da ste hladni i uzdržani, na vama je da stvorite o sebi drugačiji utisak.Možete, naročito ako ste slobodni biti opsednuti razmišlanjima o nekoj osobi sa kojim ste nekada bili u emotivnoj vezi ali čak i ako budete imali prilike da je sretnete ona neće moći da zaključi po vašem ponašanju do koje mere vam je draga. U vreme pomračenja Sunca 15. januara možete doživeti iznenadni susret ili poznanstvo koje će se pretrovoriti u neku vrstu tajne strastvene avanture. Zdravlje- Moguće oscilacije krvnog pritiska.


VAGA. MESEČNI HOROSKOP ZA PERIOD VLADAVINE JARCA 22.12.2009.- 20.01.2010.
VAGA (23.9.- 22.10.) LIBRA Posao - Prelazak Sunca preko znaka Jarca na vas deluje prilično stresno naročito ako rešavate probleme u vezi sa nekretninama Donosite neke važne odluke ili se od vas očekuje da budete mnogo prilagodljiviji. Trebalo bi da se maksimalno posvetite najaktuelnijim problemima naročito ako radite u velikoj privatnoj frimi ili ako se i sami bavite privatnim biznisom. Zbog retrogradnog hoda Merkura koji simbolizuje dokumentaciju možete greškom potpisati nešto što nije povoljno po vas, možete izgubiti neki važan dokument a ne bi bilo loše da obezbedite svoj poslovni i stambeni prostor od lopova. Dobru ponudu možete dobiti od Ovna, Raka ili Lava 24.decembra a u vreme mladog Meseca kada bude došlo do pojave pomračenja ovog svetla 31. decembra izbegnite nepotrebno nerviranje posebno u vezi sa novcem. Nove mogućnosti otvaraju vam se posle 10.januara, sa izuzetkom manjeg zastoja 15. janauara kada će doći do pojave pomračenja Sunca što može iskomplikovati vaše odnose sa Jarcima, Rakovima i Lavovima. Jedna Vodolija želi da vam bude od pomoći ali vi kao da je u priličnoj meri ignorišete.Stanje vaših finansija najviše zavisi od vaše preduzimljivosti međutim mnogo ne činite po tom pianju, očekujete da vam jedna Škorpija ili Jarac ponude posao, umesto da vi njih potražite ili im predložite zajednički projekat. Ljubav – Saturn u vašem znaku znači da ste posle mnogo godina ponovo uzeli „komande“ u svoje ruke i mada Vaga više voli da bude u drugom planu bar kada je ljubav u pitanju i da o njoj brinu, sada ste u situaciji da vi o drugima brinete i u tome ćete se odlično snaći. Najbolje će biti Vagama koje su slične profesije partnerovoj i moguće je ma koliko dugo da ste zajedno da tek sada shvatite šta jedno drugom značite ai asteroid Amor koji će boraviti u znaku Vodolije omogućava vam ne samo da se ponovo osećate voljenom nego i poštovanom. Bez obzira da li ste dama Vaga ili gospodin Vaga, vaše prefinjeno ponašanje biće pravi „mamac“ za suprotni pol. Ulazak Saturna u vaš znak čini vas još uzdržanijim što na mnoge deluje veoma izazovno jer će uporno želeti da saznaju šta se krije iza vaše navodne hladnoće.Ulazak asteroida Erosa u znak Ovna i „oslabljena“ pozicija Marsa u Lavu može vas učiniti maznom i veoma prefinjenom u zavođenju. U toku oba pomračenja, kako 31. decembra i 15. januara pokušajte da ne izgubite nerve bilo sa članovima porodice ili sa familijom vašeg partnera. Zdravlje- Mogući su manji stomačni poremećaji.


ŠKORPIJA. MESEČNI HOROSKOP ZA PERIOD VLADAVINE JARCA 22.12.2009.- 20.01.2010. ...Detaljnije...
ŠKORPIJA (23.10.- 22.11. ...Detaljnije...) SCORPIO Posao - Vladavina znaka Jarca deluje vrlo podsticajno na predstavnike vašeg znaka a ove godine i pored dva pomračenja, Meseca 31.decembra i Sunca 15. januara kada treba da budete oprezni kod potpisivanja neke dokumentacije ili naloga za plaćanje, mnogo toga vam ide u prilog. Asteroid Pobeda se nalazi u vašem znaku sve do pred kraj perioda, asteroid Gold u astrološkoj kući prijatelja i javnosti a asteroid Karma u Strelcu – vašoj astrološkoj kući posla i novca, što deluje prilično povoljno u sferi finansija. Nešto vrlo značajno moglo bi da vas navede da donesete važnu odluku od koje može zavisiti vaša karijera na duži rok. Može se raditi o ponudi koja se ne dobija tako često. Ipak, pomalo ćete oklevati što nije primereno predstavnicima vašeg znaka zbog „slabog „ Marsa u Lavu. Kao da će vam prijatelj koji je na višem položaju od vas davati instrukcija šta treba da radite.Nemojte slušati savete Device i Blizanaca a i ne baš svakog Jarca iako vam ovaj znak odgovara za saradnju jer će Merkur ići retrogradnim hodom u dobrim aspektima sa vašim Suncem pa vas neko može navesti da učinite nešto što je protivno vašim interesima. Najbolji savetodavci biće Vage i Bikovi, ponekada Riba jer njima vlada Venera koja je povoljno postavljena prema vašem znaku.Ma kog pola da ste, više poverenja imajte u žene, od njih ćete imati koristi. Ljubav – Pozicija Venere u znaku Jarca posle 25. decembra omogućava vam vrlo lepz vezu sa predstavnikom ovog znaka ali samo ako mu date široka „ovlašćnja“ ako pristanete da budete u drugom planu.Ma koliko da ste mačo tip ili fatalna zavodnica, igrajte na kartu ozbiljnosti i strpljenja, to će biti ono što će se od vas očekivati. Povremeno ćete biti izbačeni iz takta jer će partner biti preokupiran svojim ambicijama. Najbolje će se provesti one Škorpije koje odluče da odu negde na put, čak iako odu u predele gde će doći do pomračenja Meseca u vreme novogodišnjeg dočeka, na Bliski ili Daleki Istok. Što više uzbuđenja to je Škorpiji bolje,tako da možete doći u iskušenje da uđete u kratkorajan flert sa Lavom ili Rakom, što vam stalni partner, ako nije u nekom od ovih znakova, neće oprostiti. Ako ste u braku sa Lavom, Rakom ili Jarcem, pazite se, motri na svaki vaš potez. Generacija Škorpja rođena krajem 80 tih može očekivati mnogobrojna uzbuđenja na putovanjima, makar to bilo i kod rođaka, predstoji poznanstvo, bogat društveni život i mogućnost da započnu vezu sa nekim ko je veoma ambiciozan ali i svojeglav. Zdravlje- Pazite se za volanom.


STRELAC. MESEČNI HOROSKOP ZA PERIOD VLADAVINE JARCA 22.12.2009.- 20.01.2010. ...Detaljnije...
STRELAC (23.11.-21.12.) SAGITARIUS Posao - Predstavnici vašeg znaka u ovom periodu svake godine sete se svega što su zaboravili da urade tokom prethodnih jedanaest meseci i kidaju nerve saradnicima. Ponašaćete se prilično uspaničeno zbog svih zaostalih obaveza, moguće i finansijske prirode. Bilo bi najbolje da dugove vratite što pre jer ste skloni da novac trošite nemilice ne razmišljajući o sutrašnjici. Poslovi od kojih očekujete priliv novog novca neće moći da se realizuju onom dinamikom koja bi vama odgovarala i verovatno vam predstoji nerviranje 31. decembra jer tada dolazi do pomračenja Meseca u vašoj astrološkoj kući posla novca.Ako vam je potrebna pozajmica ili savet, učinite to od jednog Jarca, Vage ili Lava, ali sa Ovnom nemojte ulaziti ni u kakvu kombinaciju. Kao dobar saradnik pokazaće se i jedan stabilni i sistematični Bik sa kojim možda nemate mnogo dodirnih tačaka ali će vam biti desna ruka u poslu.Krajem perioda asteroid Pobeda ulazi u vaš znak a asteroid Karma boravi sve vreme u blizini vašeg Sunca zbog čega vaši planovi u vezi sa novim poslovima sa strancima nisu toliko nerelani koliko se to može drugima činiti. Ljubav – Nemojte se previše nervirati ako u ljubavi ne bude sve potaman. Teško da ćete imati bilo kakvog uticaja na stalnog partnera, naročito ako se radi o Blizancima ili Devici. Merkur, vladalac ova dva znaka, inače vlada vašom astrološkom kućom partnerskih odnosa ide hodom unazad preko svojeglavog Jarca pa će se tako i partner ponašati. Moraćete da pristanete na njegove uslove a ako to nikako ne želite bar odglumte da pristajete, bolje po vas.Boravak Venere, planete ljubavi u znaku Jarca takođe baš ne pogoduje vašem znaku koji voli opuštenu atmosferu, manje odgovornosti ali nažalost, moraćete da se malo potrudite oko partnera bez obzira da li ste dugo u vezi ili na samom počektu. Nemate dovoljno „pomoći“ ni od Marsa koji je oslabljen hodom unazad u znaku Lava. Ako ste muškarac budite prilagodljiviji a ako ste žena Strelac, budite odgovorniji i spremniji da se postavite autoritativno.Pomračenje Meseca i Sunca 31.decembra i 15. januara odražavaju se na vašim astrološkim kućama ljubomore, posesivnosti i nesuglasica tako da u to vreme nemojte reagovati na provokacije partnera i nemojte mu davati povoda da u vas sumnja. Zdravlje- Obratite pažnju na ishranu, ne preteruje ni u jelu ni u piću.


JARAC. MESEČNI HOROSKOP ZA PERIOD VLADAVINE JARCA 22.12.2009.- 20.01.2010.
JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS Posao - Predstavnicima vašeg znaka ovaj period može biti prilično stresan, naročito ako spadate u one veoma ambiciozne Jarce koji međutim moraju da u svom poslu budu na neki način potčinjeni onima koji su po hijerarhiji na višem položaju ali ne i po znaju i kvalitetima. Najgore će biti rođenima krajem decembra i početkom januara jer se na njih odražava pomračenje Meseca 31. decembra što može dovesti do razmišljanja o prekidu saradnje sa nekim dotadašnjim saradnicima a pomračenje Sunca 15.januara može doneti neprijatno iznenađenje u vidu nekolegijanog odnosa nekoga na koga ste računali i u koga ste imali veliko poverenje, moguće nekog Raka ili Lava. Ipak, pomaže vam naglašen znak Vodolije u kome su Jupiter ( novac, stranci, putovanja, obrazovanje) i Neptun ( mašta) zbog čega bi ovaj period mogao biti veoma dobar za kreativne Jarcem. Što se tiče trošenja novca, preterano ste darežljivi i nerealni. Mogli biste naći nov izvor prihoda a najbolji je onaj o kome nikome ne pričate i koji držite kao džoker u rukavu. Ne ulazite u rasprave sa saradnicima koji su mlađi i manje iskusni od vas jer će to biti razlog za raspravu, mnogi od njih su previše sujetni i ambiciozni da bi vam dali za pravo a vas će to nervirati. Ljubav – Oba pomračenja, Meseca 31. decembra i Sunca 15. januara odigravaju se u vašim astrološkim kućama ličnosti i odnosa. Teško da bi bilo ko mogao da vas prevari a da vi to ne otkrijete ali Jarci su inače skloni melanholiji zbog čega se ova pomračenja mogu više odraziti na razmišljanja o svojim promašajima i pogrešnim procenama kada je ljuavni život u pitanju nego na konkretan raskid. Mnogi Jarci se osećaju kao da im je svega dosta a pri tom teško da će napraviti neki veći zaokret u svom životu. Ako ste jedan od njih, utehu ćete naći u osobi slične struke vašoj, u društvu nekog Bika, Vage ili Vodolije. Blizanci i Device će vas u priličnoj meri iritirati. Pazite ako mislite da nezadovoljstvo u vezi rešavate vezom sa strane, skupo će vas stajati svaki pokušaj neverstva. Vaša teško prepoznatljiva romantična priroda je ipak nešto što vam može stvoriti probleme jer kada se zaljubite onda je to fatalno i ne sluti na dobro. A 31. decembra pomračenje Meseca vam može doneti nezaboravan susret ili razmišljanja o svemu što ste propustili. Zdravlje- Povermena melanholija.


VODOLIJA. MESEČNI HOROSKOP ZA PERIOD VLADAVINE JARCA 22.12.2009.- 20.01.2010. ...Detaljnije...
VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS Posao - Ako ne budete dovoljno oprezni, možete tokom ovog perioda napraviti mnoge pogrešne poteze, naročito ako budete previše samouvereni i ako budete računali na svoju intuiciju, sposobnost da uvek predvidite šta bi vaši saradnici ili kolege mogli učiniti. Neko koga pomalo čak i potcenjujete može vas neprijatno iznaditi, neki Blizanac ili Devica, Rak ili Lav. Nemojte pokušavati da po svaku cenu sprovedete u delo svoje namere krajem godine, naročito 31.decembra jer Mesec koji će biti u fazi pomračenja tog dana u vašoj astrološkoj kući posla može doneti neprijatna iznenađenja, naročito u sradnji sa ženama, ma kog pola da ste. Ako radite u privatnoj firmi ili u okviru porodične firme, možda vas čekaju krajem godine manji gubici. Retrogradan hod Merkura preko astrološke kuće vaših tajnih neprijatelja takođe može biti uzrok vašoj naivnosti. Pazite se, neko vas može iskoristi, zloupotrebiti vaše poverenje. Nemojte nikome davati ovlašćenja ni za šta, posebno ne za svoje račun u banci. Pazite da vam ne ukradu automobil, osigurajte stvari od vrednosti. Pomračenje Sunca 15.januara donosi početak razrešenja jedne dosta nejasne situacije, posebno u saradnji sa Jarcem, Lavom ili Rakom. Ljubav – Kao i kada je posao u pitanju i u sferi emotivnih odnosa možete praviti pogrešne poteze, naročito ako ste u vezi sa Blizancima, Lavom, Rakom, Jarcem ili Ovnom. Nemojte biti previše sigurni u sebe, to vam se može osvetiti u vidu neprijatne scene sa partnerom upravo u vreme pomračenja Meseca 31.decembra. Možda je bolje da tada napravite neki utupak nego da idete protiv svojih interesa jer tod dana možete dobiti bitku ali ne i rat. Slobodne Vodolje bi trebalo da paze kome poklanjaju svoje poverenje u novogodišnoj noći, naročito ako su mlade i pri tom ženskog pola. U vreme pomračenja Sunca 15. januara sledi novo, moguće neprijatno iznenađenje. Predstavnici vašeg znaka pomalo manipulišu osećanjima drugih a da toga nisu ni svesni, zato pokušajte da budete krajnje iskreni ako treba da račistite svoj odnos sa dugogodišnjim partnerom ali ne računajte previše na svoje samopouzdanje, čak iako je vaša taktika do sada davala rezultate.Slobodne Vodolije mogu doći u iskušenje da stupe u vezu sa nekim ko je u braku ili u veoma komplikovanoj emotivnoj vezi. Takva odluka bi i vama u velikoj meri donela neprijatnosti. Zdravlje- Mogući bolovi u zglobovima.

RIBA. MESEČNI HOROSKOP ZA PERIOD VLADAVINE JARCA 22.12.2009.- 20.01.2010. .
RIBE (20.2.-20.3.) PISCES Posao - Predstavnicima vašeg znaka ovaj period ne bi trebalo da donese značajnije promene, osim ako niste ugovorili prelazak na novo radno mesto ili ako ste već razgovarali o nekim novim mogućnostima na poslu. Pomračenje Mseca 31. decembra pre se može odraziti na vaše kolegijalne odnose nego na status na poslu. Ako tražite posao i neko vam je obećao da ćete od Nove godine početi da radite, to se može prolongirati sve do pred kraj perioda. Čak i ako se radi o nekom za koga ste veoma emotivno vezani, dobrog prijatelja ili prijateljicu na položaju, rođaka, uticajnog poznanika, neke okolnosti na koje niko nije računao mogu se isprečiti zbog čega to neće biti moguće. Drugo pomračenje, Sunca, 15. januara u astrološkoj kući javnosti može se odraziti negativno na one koji su inače prisutni u javnom životu, bilo da se bave umetnošću, sportom ili rade u nekoj velikoj državnoj firmi. Ne bi bilo mudro da u ovom periodu prelazite u drugu privatnu firmu ili da sami osnivate svoju, jer bi mogle iskrsnuti neki nepredviđeni problemi, možete imati dodatne troškove. Finansijska situacija nije tako loša većini predstavnika vašeg znaka, ali pokušajte da ne ulazite u neke dugoročne kreditne obaveze i aranžmane osim ako nemate žiranta dobrog finansijskog stanja. Ljubav – Ni na polju ljubavi nema značajnijih promena, osim ako ste slobodni. U tom slučaju, posebno ako ste tokom prethodne godine upoznali nekoga preko Interneta ili posredstvom prijateja, može se desiti da vaši „kandidati“ požele da vas upoznaju ili nastave druženje, čak iako ste im dali na znanje da niste naročito zaintesovani. Dugogodišnje veze i brakovi Riba su ušli u mirnu fazu ali bez većih uzbuđenja. Nemojte vršiti pritisak na partnera da vam ugađa u nečemu što on ne želi, bez obzira da li se to odnosi na zajednička putovanja ili neke zajedničke aktivnosti. Partner je verovatno mnogo zabrinutiji za finansijsko stanje nego vi ili očekuje promenu na poslu što ga prilično deprimira ili opterećuje. Ako ste mladi, umetnik, možete doći u iskušenje da započnete paralelnu vezu sa Blizancima. Jarcem ili Devicom ali u tom slučaju stalni partner će vas bez reči napustiti ma koliko dugo da ste zajedno. Razmislite da li vredi rizikovati. Zdravlje- Možete biti zabrinuti zbog zdravlja prijatelja ili člana familije.

Uživajte Smile

_________________
Moj je život igra bez granica! E-mail: portal.zadovoljna@hotmail.com
avatar
romanticarka
Šefica :)
Šefica :)

Broj postova : 389
Reputation : 10
Join date : 2009-10-05
Age : 31
Lokacija : Sarajevo

Vidi profil korisnika http://www.zadovoljna.info

Na vrh Go down

Na vrh


 
Permissions in this forum:
Ne možete odgovoriti na teme ili komentare u ovom forumu