.:: ZADOVOLJNA.info ::. Prvi portal za žene u BiH! ::.
Ćao!
Portal zadovoljna.info ti želi dobrodošlicu i ugodno druženje sa nama.
Da biste mogli koristiti sve opcije foruma i portala potrebno je da se registrujete, ili prijavite sa svojim korisničkim imenom!
Hvala!

HOROSKOP ZA DECEMBAR 2009.

Go down

HOROSKOP ZA DECEMBAR 2009.

Komentar  romanticarka on Thu 10 Dec 2009, 14:23


Horoskop za decembar - prosinac 2009. godine

OVAN ( 21.3.- 20.4.) ARIES Posao- Ovaj period počinje burno, sa mogućnošću da imate buran društveni život. Već 24.novembra prva Mesečeva četvrt u Vodoliji omogućava vam da se uključite u neki veći projekat, da započnete nov posao, posebno sa Lavovima i Vodolijama. Pošto 21.decembra, Mars, vladalac vašeg znaka kreće retrogradnim hodom preko znaka Lava, iskoristite do tada sve mogućnosti u vezi sa poslom, ako ništa drugo započnite sve ono što ste planirali i ne odugovlačite sa rašavanjem prioritetnih problema.Pun Mesec 2.decembra u Blizancima pojačava mogućnost d se istaknete u medijma, marketingu, sportu ili u radu sa strancima. Neki poveći novac mogo bi oko tog datuma da vam bude isplaćen, posebno ako ste posao zaključili svojevremeno sa Vagom, Jarcem ili Lavom. Kraj novembra, posebno 29. takođe donose mogućnost sklašanja dobrog posla. Mlad Mesec 2.decembra u znaku Strelca u dobrom aspektu sa Marsom nagoveštava mnogobrojne mogućnosti u radu sa strancima. Vaši kvaliteti dolaze dopunog izražaja i ovo je period u kome morate da postavite temelje saradnje sa nekim novim kolegama. Timski rad donosi sreću. Ne bi trebalo da očekujete nikakve fiannsijske probleme, naprotiv, sve što budete trošili, činićete iz ličnog zadovoljstva. Ljubav-Početkom perioda vaša pažnja biće usmerena na jednog Bika ili Škorpiju, međutim, kako vreme bude odmicalo tako ćete i vi biti sve manje b zainteresovani za ljubav a mnogo više za karijeru i za osobe koje ćete imati prilike da sretnete preko posla. Od 2.decembra neko ko često putuje, moguće da se radi o strancu ili osobi koja živi u nekoj drugoj državi počeće da vas opseda pažnjom, ali i konkretnim ponudama da radite zajendo. Kod vas je u ovom periodu dominantni uticaj planeta iz astrološke kuće karijere i posla tako da će vam najviše prijati društvo onih sa kojima radite. Ne oklevajte ako treba da svoju vezu sa jednom Škorpijom ili Jarcem postavite na prave osnove, ma šta to značilo. Povratak Saturna u znak Vagu najviše osećaju sredovečni Ovnovi, oni koji su rođeni početkom 50 tih, 60 tih, 70 tih ali i mlađi, rođeni početkom 80 tih. Mnogi od vas će poželeti da stupe u brak i biće spremni da naprave ustupke partneru jer neće ni imati nekog velikog izbora pošto će partner biti veoma zahtevan. Oni koji su od ove jeseni u vezi, najverovatnije prolaze kroz manju krizu i nisu u stanju da uvek partneru izađu u susret, što može dovesti do poremećenih odnosa, posebno ako je partner u znaku Vage, Jarca ili Vodolije. Zdravlje – Proverite stanje kičme.

BIK ( 21.4.-21.5.) TAURUS Posao - Početak perioda karakteriše naporna saradnja sa Ovnom i Škorpijom ali već od 30.novembra do 8.decembra možete ostvariti dobre odnose kako sa predstavnicima ovih znakova tako i sa Ribama, Vagom ili Jarcem. Mnogo toga kreće nabolje ako budete iskorisli šanse koje se ukazuju od strane osoba poznatih u javnosti, posebo 24.novembra i 2. decembra. Ne oklevajte nego sa mnogo samopouzdanja krenite u nove poslove. Poslednje sedmice novembra planete prave dobar aspekt u odnosu na Bikove koji su rođeni u drugoj polovini aprila.Prilično “opasan” period po pitanju zaključenja nekih novih aranžmana, posebno sa strancima biće između 4. i 11. decembra. Ipak, uz dosta opreza možete da napravite veliki poslovni zaokret, upravo jer je Saturn, planeta ambicije, koji se od kraja oktobra nalazi u vašoj astrološkoj kući posla, podstiče vaše ambicije u sradnji sa Jarcem, Bikom ili Vagom.Mesečeve četvrti padaju u vaše astrološke kuće posla, novca koji zarađujete preko partnerskih odnosa, karijere. Imate utisak da trčite za vozom koji je izašao iz stanice. Ne brinte, usporiće, taman toliko da vi uskočite u njega. Ljubav- U novembru povoljni dani za ljubavne sastanke su 26. 29. i 30. a 27. bi bilo dobro da se uzdržite od bilo kakvih komentara na račun partnera da ne bi došlo do nemile scene. Vaša potreba da isterate pravdu na ljubavnom polju može se završiti vašim nervnim slomom, jer je partner lukaviji. Što vi više igrate fer igru to on više podriva vaše samopouzdanje. Zbog toga bi trebalo da, bez obzira da li ste u dužoj vezi ili braku, izbegnete bilo kakve rasprave, bilo sa partnerom ili ukućanima. Slobodni Bikovi su u mnogo boljoj poziciji. “Opasni” dani za udate i oženjene za slobodne prestavljaju izazov kome neće odoleti a to su pored 27.11. i 2.,4., 6.,8., 15. 16., 17., i 21. decembar. Posle 2. decembra bićete, zbog Venere, vašeg vladaoca u vatrenom Strelcu spremni da se upustite u svakakve kombinacije čak i one za koje znate da nisu sjajne za vas. Mogući su susreti sa dugogodišnjim simpatijama, osobama koje dolaze iz inostranstva, zajednički izlasci, i pred kraj period i početak ozbiljne ljubavne veze. Zdravlje – Moguć nazeb.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI Posao - Kada je Sunce u Strelcu, nemate o čemu da brinete. Mnoga vrata vam se mnogo lakše otvaraju jer ste predusretljiviji i srdačniji. Merkur, vladalac vašeg znaka do 28.novembra jak je u Škorpiji zbog čega bi poslovne aranžame trebalo da tada sklpate jer je u Strelcu nego “slabiji” pa je i vaša logika nešto manje izražena a racionalni deo vašeg uma, prigušen emocijama. Mnogo vatrenog i vazdušnog elementa u vidu Marsa u Lavu, Jupitera i Neptuna u Vodoliji, Sunca, Merkura i Venere u Strelcu čini vas velikim entuzijastom. Pazite da vas neko ne doživi kao naivnu osobu i ne budete žrtva neke spletke, zamke i sl. posebno 30.novembra i od 14.decembra pa nadalje.Pre toga prolazite kroz izazovan period u pogledu novca ( od 4. do 11. decembra) kada ćete biti u dilemi da li da platite neke račune ili čekate neko bolje vreme. Sve svoje obaveze regulišite da ne biste bili žrtva sopstvene naivnosti. Nekome je veoma stalo do saradnje sa vama ali to vam neće otvoreno dati na znanje. Sa ženama posebno tamnokosim, ma kog pola da ste, bolje ćete se razumeti nego sa muškarcima, osim ako ste rođeni krajem maja. U tom slučaju, verovatno imate zaštitu u vidu autoritativne figure koja je verovatno prisutna u javnosti. Ljubav- Između 23. i 25. novebra odolite šarmu jednog Ovna, Lava ili Vodolije. Posle 2. decembra mnoge srećene okolnosti ići će va narukku tako da ćete imati priliku da doživite mnoge prijatne zajedničke momente, posebno sa Strelcem ili Lavom. Ipak, nemojte iskušavati njihovo strpljenje jer dok Sunce prelazi preko vaše astrološke kuće partnerskih odnosa, mnogo toga vam ide u priliog, ali kada bude prešlo u znak Jarca za mesec dana, partner će postati zahtevniji i sklon da vas retroaktivno kritikuje za sve što niste za njega učinili a on je to očekivao. Vaša razdraganost može biti razlog da partner pomisli da vam se sviđa neko drugi Zdravlje – Vodite uredniji život i više se odmarajte

RAK (22.6.- 22.7.) CANCER Posao - Za većinu predstavnika vašeg znaka, ovo je vrlo stresan period jer vašem vodenom znaku ne odgovara mnogo planeta u vatrenim znacima.To znači da ćete imati osećaj da vas mnogi požuruju, vrše na vas pritisak i pokušavaju da vam možda stvore i osećaj krivice, posebno kada su u pitanju finansije. Moguće su promene na radnom mestu koje vam neće odgovarati, pokušaj da vas nagovore da pristanete na nešto što vi intimno ne želite. Ako ne budete spremni na popuštanje i kompromise možete se naći u nezgodnom položaju. Dani u kojima treba da posebno budete oprezni u radu sa autoritetima, bez obzira da li imate svoju firmu ili radite za druge su 24. i 27.novembar, 2. 6. decembar kao i tokom celog perioda od 4. do 12. decembra. Partnerski odnosi, posebno ako niste raščistili pitanje finansija mogu biti razlog nerviranju a 16. decembra, mlad Mesec u Strelcu donosi mogućnost poravnanja računa ili novog posla sa strancima. Ne brinte previše jer će krajem godine oslabiti moć onih koji vam prave probleme i bićete u situaciji da bar neka od najvažnijih pitanja sa njima raščistite. Imaćete dosta izdataka ali i priliva novca preko nekretnina, bilo da se radi o kuporodaji ili iznajmljivanju. Ljubav – Junski Rakovi su na najvećoj probi da li će „proći ispit“ kod partnera. Napet aspekt njihovog Sunca sa Saturnom i Plutonom čini ih i najzahtevnijim kada su u pitanju kvaliteti osobe sa kojom su vezi i dobro se pazite ako ste jedan od njih, da ne precenite svoj udeo u vezi. Ako je partner uspešniji od vas i posvećeniji poslu, moraćete da pokažete zavidnu dozu popustljivosti a ako se radi o nekome ko započinje nov posao, posebno privatan, bićete mu potrebni kao podrška. Strastvene avanture ili neku romansu mogu doživeti slobodni Rakovi, posebno oni kojima se dopadaju vodeni znaci, Ribe ili Škorpije. Sa Jarcima i Vagama kao i sa nekim Bikom, veza može biti vrlo uzbudljiva ali ništa manje stresna. Ukoliko vam se dopada Ovan koga poznajete preko posla i to duži period a ništa se konkretno ne dešava između vas ili imate utisak da vam uporno nameće svoj stil, strpite se, leći će na rudu, naročito ako se radi o nekome koga ste upoznali preko posla. Ako ste skloni tajnim vezama, dan kao idealan za to je 2. decembar ili u vreme mladog Meseca 16. decembra. Ipak, čuvajte se, najveći neprijatelj su vam vaše iluzije o samom sebi i o moći koju imate nad partnerom. Zdravlje – Kijavica.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO Posao - Za predstavnike vašeg znaka ovo je jedan od boljih perioda jer ne samo da se Mars, planeta akcije nalazi u vašem znaku u direktnom hodu nego će obrazovati dobar aspekt sa Suncem, vašim vladaocem a najdominantniji su znaci koji simbolizuju inostranstvo i stručno usavršavanje. Ako ste jedan od onih manje lenjih Lavova, srepmni na akciju, pružiće vam se prilika da istaknete svoje kvalitete. Lavovi koji imaju već razrađen projekat na kome rade, mogu očekivati uspeh. Isto se odnosi i na sportiste a nešto manje na umetnike. U svakom slučaju, hvatjte zalet jer će krajem perioda Mars krenuti retrogradnim hodom preko vašeg znaka pa ćete postati manje energični i skloni da sumnajte u sebe. Dobri odnosi sa osobama koje su po rangu iznad vas, ali ne po zvanju ili položaju u državnim institucijama već po znanju, pružiće vam podršku. Ako ste mladi, možete očekivati neku vrstu stipendije ili finansijske pomoći.Jedan od boljih perioda za sklapanje poslova je od od 23. novembra do 2. decembra dok bi od 4. do 12. decembra trebalo da budete mnogo oprezniji, naročito u radu sa Škorpijama ili Jarcima, utoliko pre ako im dugujete, uslugu ili novac. U sferi finansija taj period može biti stresan a dobar dan za igre na sreću su 2. 6. i 16. decembar. Ljubav – Merkur, vladalac vaše astrološke kuće partnerskih odnosa ući će u vaš znak 28.novembra donoseći vam osećanje olakšanja i pridno osećanje moći. Učiniće vam se da imate mnogo veći uticaj na partnera nego što je to bio slučaj do tada ali varate se, naročito ako ste u vezi sa Blizancima, Lavom, Ovnom ili Vodolijiom. Njihovo dobro raspoloženje može biti za vas signal da je sve u redu u vašoj vezi ali da bi to zaista bilo tako, moraćete da manje pažnje posvećujte poslu a više partneru. Ulazak i Venere, planete ljubavi u vaš znak može vas početkom decembra učiniti veoma harizmatičnim i šarmantnim i spremnim da flertujete sa osobama koje viđate na poslu. Ako vam se bude svidela neka Vaga ili neki Jarac, odmah spremate burme, nećete moći da se lako da prekinete vezu, ukoliko to uopšte budete želeli. Naići ćete na nekoga ko je ambiciozniji od vas i ko će zajedničke trenutke sa vama podrediti svom poslu. Prva Mesečeva četvt u Vodoliji 24.novembra,pun Mesec 2. decembra u Blizancima i mlad Mesec 12. decembra u vašem znaku mogu biti povod za vaše veće angažovanje na ljubavnom planu. Moguća je veza sa jednim Ovnom ili nekom Devicom sa kojima ćete pred kraj perioda imati mnogo više rasprava nego što to vašoj prirodi odgovara. Zdravlje – Dobro.

DEVICA (23.8.- 22.9.) VIRGO Posao - U periodu kada Sunce prelazi preko znaka Strelca većina predstavnika vašeg znaka se nalazi u nekoj vrsti stresa jer su zahtevi okoline veći nego što vi možete da podnesete. Ako ne budete dovoljno kooperativni, posebno u radu sa Ovnovima, Lavovima, Blizancima, moguća je dodatna tenzija. Ne budite previše energični i zahtevni, posebno 24.,27.novembra kao i 2.,6. i 16. decembra da ne biste došli u konflikt sa osobama koje su iskusnije i prema kojima ne bi trebalo da imate veliko poverenje. Energični ste i uvereni kako sledeći svoju intuciju birate pravi put. Međutim, možete naići na neke prepreke, posebno u pogledu rešavanja pitanja u vezi sa nekretninama, privatnim biznisom.Ne insistirajte na onome što znate da je nemoguće bar u ovom periodu i nemojte sebe forsirati da o roku koji ste sami sebi zadali, morate da završite posao. Ako se bavie građevinom, trgovinom ili poslujete sa strancima, nepovoljni periodi mogu biti u vreme Mesečevih četvrti kada ćete biti nešto nervozniji i nestrpljiviji nego inače. Prva Mesečeva četvrt 24. novembra može doneti nesuglasice sa Vodolijama i Strelcima, pun Mesec 2. decembra sa Rakovima, Lavovima i Blizancima 16.decembra sa Rakovima i Strelcima. Ljubav – Sunce u toku ovog perioda prelazi preko vaše astrološke kuće doma i dobri aspekti Sunca sa mnogim planetama mogu doneti povoljne mogućnosti za one koji nameravaju da stupe u brak, rešavaju stambeni problem ili žele da započnu zajednički život. Mlade Device, naročito ako su zaljubljene u Ovna, Lava, Škorpiju ili Jarca mogu očekivati da im porodica pomogne, naročito u materijalnom pogledu. Ako ste slobodni, trebalo bi da obnovite neka stara prijateljstva jer biste u nekoj kućnoj poseti mogli sresti osobu koja će vam se svideti. Vaši prijatelji igraju veliku ulogu u vašem ljubavnom životu, naročito kolege koje će se potruditi da vam pomognu da uspostavite kontakt sa nekim ko vas interesuje. Moguće su veze preko posla i sa osobama koje žive u inostranstvu i to će biti naročito naglašeno kod Devica koje rade u medijima ili su medijski eksponirane.U vreme punog Meseca, jedna osoba, mlađa od vas biće posrednik između vas i nekoga ko vam se dopada. U vreme mladog Meseca 16.decembra, vi treba da budete incijator skupljanja društva, jer neko s kim ste nekada bili u prijateljskoj vezi, sada može pokazati i drugačije interesovanje za vas. Zdravlje – Obratite pažnju na stomačne eventualne probleme.

VAGA (23.9.- 22.10.) LIBRA Posao - Vi ste jedan od najmoćnijih znakova a toga verovatno niste svesni. Nešto što ste nekada davano radili ili ste počinjali nov posao pre 10,20, 30 godina, sada je naišao momenat da ponovo zablisate. Ako je nešto ostalo nedovršeno a tiče se vaših najintimnijih želja, posla sa strancima, možete očekivati da vam se nekadašnji snove ostvare. Dobro se slažete sa osobama koje dugo poznajete, sa mnogima koje dugo niste videli, obnovićete veze i to će se pokazti kao veoma dobro po vas.Tranzit Sunca preko znaka Strelca i pozicije Mesečevih četvrti savršeno vam odgovaraju. Prvi povoljan dan biće 23.novembar kada će Mesec biti u konjukciji sa Jupiterom u vašoj astrološkoj kući sreće i zadovoljstva. Dve planete novca skupa u Vodoliji nagoveštavaju mogućnost dobitaka preko lutrije. Sledeći povoljan dan je 29. novembaa kada će Mesec iz znaka Ovna praviti dobar aspekt i sa Marsom ( akcija) i sa Suncem ( dobrobit) a uz to će biti potomognut Jupiterom. Ako ovog dana ne uspostavite kontakt sa novim saradnicima, propuštate sjajnu šansu.Pun Mesec u Blizancima 2.decembra a zatim ponovo dobar uticaj Meseca i Marsa iz znaka Lava omogućava vam da napredujete u poslu. Ako se bavite privatnim biznisom, budite oprezni između 4. i 11. decembra da ne biste napravili nesmotrenu finansijsku transakciju. Ljubav- Kada vam pozicija Sunca i Marsa odgovaraju za posao, uglavnom vam je povoljan period i za ljubav. Upravo preko posla možete, bez obzira na godište doživeti prijatne momente u ljubavi. Sredovečne Vage ulaze u period u toku koga će moći da obnove nekadašnje romanse i takav period će potrajati. Ne bi treblo da se preterano opterećujte onim što o vašem ljubavnom životu mogu misliti drugi. Čak možete biti u priličnoj meri predmet priča i tračeva, naročito ako radite u velikoj firmi ili želite da se probijete u javnosti. Šta god da radite, izazivate komentare, vi ste znak o kome se priča. Svojim smislom za diplomatiju i u ljubavi ste neko ko uspeva da kontroliše situaciju iako delujete prividno nežno, nezaštićeno i romantično u stvari dobro znate šta želite.Na nekom poslovnom sastanku u vreme punog Meseca 2. decembra možete sresti neku drugu Vagu, Lava ili Strelca koji će vas zaintrigirati. Ne oklevajte nego budite aktivni na polju ljubavi jer Saturn vas čini previše ozbiljnim i opreznim.Mnoge Vage mogu očekivati proširenje porodice, srećan događaj u okviru doma a mlade Vage ako nisu stupile u brak u prethodnom periodu, mogu to poželeti da sada urade. Zdravlje – Pazite se u vožnji.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11. ...Detaljnije...) SCORPIO Posao - Ulazak Saturna u znak Vage gde je najjači mnogima stvara glavobolju ali ne i vama. Intuicija vam nikad jača. Sa veoma dobrom strategijom zbunjujete protivnike, a bićete u situaciji da to uradite 27.novembra jednom Ovnu, Jarcu ili Vagi. Postali ste mudriji i ma koliko godina da imate, mnogi vas se pomalo plaše. Ako ste veoma mladi, na početku karijere, delujete iskusno, kao neko ko dobro zna šta hoće. Ukoliko ste u zralim godinama, spremni ste da se angažujete na nekom novom projektu rame uz rame sa mnogo mlađim saradnicima. Žene Škorpije su u poslednje vreme postale povučenije u sebe i čekaju svojih pet minuta.Vodićete poverljive razgovore o novcu, novom poslu, zaradi sa Blizancima, Devicom, Jarcem i moći ćete da na njih računate ali ne i na Strelca, Lava ili Ovna ma šta vam obećavali. Budite oprezni u radu sa njima, imaće velike prohteve tako da ćete verovanto i odustati od najavljene saradnje.Kada Venera bude ušla u vašu astrološku kuću posla i novca 2. decembra, finansijsko stanje počeće da se popravlja i povoljan period će trajati do 8.decembra. I nakon toga ćete moći da mnogo toga sredite u svoju korist, ali ne i posle 19. decembra jer mogu iskrsnuti neki nepredviđeni problemi. Kujte gvožđe dok je vruće. Ljubav- Vladalac vaše astrološke kuće partnerskih odnosa, Venera prelazi preko vašeg znaka ali obrazuje napet aspekt sa Marom 23.24. i 25. novembra i tih dana izbegnite bilo kakve ozbiljnije razgovore sa partnerom da ne bi došlo do raskida. Mars je u vatrenom Lavu pa će i vaš parner biti veoma „naoštren“ da vam mnogo toga kaže ali vi ćete verovatno uz pomoć Saturna u Vagi da vešto izbegnete direktno sučeljavanje. Jedan Strelac, Vodolija i Ovan u velikoj meri vam se mešaju u život čak i pod vidom navodnog prijateljstva. Moguće da se radi o osobama koje se bave sličnim poslom vašem. Što manje znaju o vama to bolje po vas. Bik i Vaga su vam standardno odani ali ćete posle 2. decembra morati i nečim konkretnim da ih obradujte. Ako ste žena Škorpija, održite obećanje, ma šta to bilo a ako ste muškarac, napravite galantan poklon. Povoljni dani da popravite utisak ili da osvojite osobu koju želite su 16. i 17. decembar. Izbegnite veze sa vatrenim znacim ma koliko da vas privlače, vodeni vam više odgovaraju i eventualno neka Vodolija koja ima razumevanja za vaše kaprice. Zdravlje – Moguća povreda.

STRIJELAC (23.11.-21.12.) SAGITARIUS Posao - Sunce u vašem znaku, vi na svom terenu. Nemojte oklevati nego krenite u akciju. Vi ste pokretač događaja, hteli ne hteli sve, ili bar najveći deo posla zavisi od vas. Ako vi ne budete sve organizovali niko neće. Ukoliko ste već angažovani na nekom projektu, poslu okviru timskog rada, sve oči su uprte u vas. Dobar aspekt Sunca koje prelazi preko vašeg znaka jedno vreme sa Jupiterom i Neptunom, sa Marsom i Saturnom, omogući će vam da tokom celog perioda držite konce u svojim rukama. Ipak, napor će biti veliki ali isplativ. Spremni ste i da rizikujete ako treba ali ipak nemojte ulagati poveće iznose u neizvesne poslve u periodu od 4.do 11.decembra. Pre toga biće nekoliko izuzetno povoljnih datuma kao što su 23.i 27.novembar, 2.i 16. decembar ali već posle 19. sitaucija postaje neznatno nepovoljnija i razvoj sitaucije na poslu neće se odvijati onim tempom kojim biste želeli. Da biste to što lakše podneli. I vašem znaku odgovaraju pozicije Mesečevih četvrti jer aktiviraju astrološke kuće vaše kreativnosti i komunikacije. Vi ste jedan od znakova koji najmanje brine o novcu, važniji vam je posao, a novac će stići kada se ne nadate, moguće i preko igara na sreću. Ljubav- Jedan od boljih perioda u ovoj godini jer se redak znak koji će tokom prelaska Sunca preko njega imati dobar aspekt sa Saturnom. Ako partner očekuje od vas da budete odgovorni, bićete. Neće biti potrebno da vas bilo ko podseća na vaše obaveze. Svesni ste šta i koliko treba da pružite partneru ali nećete ići preko određene granice, osim u periodima kada vaš znak bude pod izuzetno dobrim uticajima Mesec iz znaka Vodolije 23.novembra, 2. i 6.decembra kada bude pun Mesec u astrološkoj kući partnerskih odnosa kao i dobar aspekt sa Marsom. Vatreni i vazdušni znaci imaće više afiniteta prema vama, naročito Ovan i Lav. Sa Blizancima i Vodolijama budite uzdržaniji bez obzira koliko su razdragani i spremni da vam izađu u susret. Na njih ionako ne možete da računate jer će i njima odgovarati ovaj period pa će biti više okupirani sobom nego vama. Jedan mirna i diskretna Vaga mogla bi da vam značajno popravi kvalitet života naročito ako očekujete od nje stabilnost i smirenost. Ako planirate brak, period je više nego dobar kao i za proširenje porodice ili rešavanje bilo kakvog važnog zajedničkog problema. Mnogo zabave čeka vas i pre Nove godine. Zdravlje – Moguć manji nazeb.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS Posao - U enegetskom smislu ovo nije sjajan period za vas jer kada Sunce ( energija) a ovog puta i Venera ( emocije, novac) i Merkur ( mentalno stanje) prelazi preko vaše 12.astrološke kuće, možete ući u fazu iscrpljenosti. Ovo se posebno odnosi na decembarske Jarce koji će nešto želeti pošto-poto. Rođeni posle 10. januara su u boljoj poziciji, umeju da se postave i prema sebi i prema drugima tako da niko ne bude oštećen.U svakom slučaju, period je povoljan za planiranje novih poslova, manje obaveza i manje susreta sa onima koji vam inače odavno dosađuju, bilo željom da sa vama započnu saradnju ili da se sa vama sretnu. Ako morate da putujete, budite oprezni u vreme punog i mladog Meseca, tj. 2. i 16.decembra. Pošto Jarci spadaju u dobre oragnizatore, pokušajte da svoje obaveze podelite sa drugim Jarcem, Škorpijom, Vagom, Bikom. Blizanci i Strelci će vas u priličnoj meri opterećivati svojim problemima a Rak će biti od velike koristi. Na polju finansija dešava se nešto značajno, posebno umetnicima i osobama koje su prisutne u javnosti. Mogući su poveći izdaci u vezi sa poslovanjem privatne firme ili naplata od onih koji vam duže vreme već nešto duguju. Ne oklevajte, nego krenite u nove poslove, uz veliki oprez ako to bude između 4. i 11.decembra a vi ste decembarski Jarac. Ljubav- Kada je naglašen znak Strelca, Jarac ima veliku želju za uzbudljivim doživljajima a mnogo toga o čemu mašta nikada se ne dogodi a on nikada ne gubi nadu. I tako da ne biste ostali maštar, krenite u akciju, diskrenu ali ipak, pomerite se sa pozicija koje vam nikako ne odgovaraju. Nemojte sumnjati u svoje kvalitete jer ako ste u vezi ili braku koji vas ne zadovoljava nađite tajni prolaz za koji samo vi znate i pobegnite iz suomorne svakodnevnice. Pošto težite sadržajnim vezama, ma koliko vam se budu udvarali i čak moguće da ćete biti skloni tajnom flertu, bilans će biti po vas negativan, sve dok ne dobijete ono što vam je želite. Osobe rođene u znaku Ovna, Lava, Device i Strelca biće „okidači“ za vaše nezadovoljstvo a Bikovi, Rakovi i Ribe i poneka Škorpija biće pravi izbor . Sa Jarcima i Vodoljama budite oprezni, oni vas uvek nadmudre iako ih smatrate sjajnim partnerima. Pokušajte da budete manje ponosni, jer je u ovom periodu upravo naglašena preterana ranjivost po pitanju vašeg ega.Neko ko dobro zna kako da vas oneraspoloži, činiće to, malo svesno a malo i nesvesno. Na vam je da se na vreme izmaknete. Zdravlje –Moguća prehlada.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS Posao - Kao i drugim vazdušnim znacima, period tranzita Sunca preko znaka Strelca savršeno vam odgovara, posebno kada je u pitanju timski rad, sadržajan društvni život, započinjanje novih poslova sa dugogodišnjim saradnicima. Optimizam je veoma naglašen ali ne bez osnova. Ipak, Vodolije umeju da budu preterano egzaltirane na početku saradnje a zatim ako se ne odvija sve onako kako su želele, brzo da napuste posao i krenu dalje. Ovako nešto bi moglo i vama da se dogodi ako do 19. decembra ne postavite saradnju na solidne osnove. Od tada kreće mnogo naporniji period a to znači da će se od vas zahtevati kooperativnost i spremnost na popuštanje što je za uranovski deo vaše prirode ravno noćnoj mori. Dok Jupiter, planeta pompeznosti bude „tutnjao“ preko vašeg znaka, dajući vam osećaj moći, Mars će iz astrološke kuće partnerskih odnosa, polako ali sigurno ići ka poziciji iz koje će krenuti retrogradnim hodom. Osobe u uniformi su za vas opasnost, ma koja vrsta uniforme da je reč i bez obzira da li se bavite sportom, radite u vazduhoplovstu moguć je neprijatan razgovor sa osobama koje su po zakonu iznad vas. To može biti i bezazlen propust u vožnji do pogrešno vođenog knjigovodsta ako imate svoju firmu.Budie kooperativni u radu sa Ovnom i Škorpijom. Ljubav- Ista planeta koja vam pravi problem na poslu, Mars, može biti uzrok prvo oduševljenju a zatim manjem razočarenju na ljubavnom planu. Nemojte se previše nadati vezi sa jednim Rakom ili Lavom ako niste fer igrač. Pogoduju vam pozicije Mesečevih četvrti zbog čega vam se može učiniti da imate na partnera mnogo veći uticaj nego što je to zaista slučaj. Već 24.decembra, ako vam se svidi neko koga upoznate na poslu ili ste već u nekoj vrsti veze, može vas zaintrigirati i veza će se lepo razvijati sve do punog Meseca 2.decembra. Tada je prelomni momenat, hoćete li zaista biti pravi prijatelj osobi koja vam je draga ili ćete samo gledati svoj interes u vezi, bez obzira da li se radi o emocijama na kojma škrtarite ili u nekom drugom segmentu života. Partner je verovatno zanosan, temperamentan, ambiciozan i po svemu vam imponuje. Trebalo bi i vi njemu da imponujete jer bez obzira šta mislite o sebi u sferi emocija ste prilično uzdržani. Mlad Mesec 16. decembra donosi mogućnost kraćeg flerrta na javnom mestu što za vas može biti ravno smrtnoj presudi kada je veza sa partnerom u pitanju. Retrogradan hod Marsa od 19. decembra ni malo vam neće pogodovati, ne vreme se izborite za svoj ugled u očima osobe koja vam je draga. Ako se radi o Lavu, Ovnu ili Strelcu, njihovom strpljenju se verovatno bliži kraj. Sa Blizancima jedino možete koliko toliko da nađete zajednički jezik. Zdravlje – Promenite režim ishrane.

RIBE (20.2.-20.3.) PISCES Posao - Za predstavnike vašeg znaka nastupa vrlo naporan period. Prva Mesečeva četvrt u vašem znaku 24. novembra naročito pogoduje rođenim u februaru dok će martovske Ribe biti pod uticajem poslednje Mesečeve četvrti 16. decembra. Ma čime da se bavite, imaćete pune ruke posla. Što je veća firma u kojoj radite, to ćete imati više odgovornosti i malo ko će i pomisliti da treba da vam se u bilo čemu suprotstavlja. Iako ne važite za autoritativan znak, prisustvo Marsa, planete enrgičnosti u astrološkoj kući svakodnevnice a Sunca, Meseca i Venere u kući karijere, omogućava vam da sklopite dobre aranžmane, najviše sa strancima. Ako je vaš posao u vezi sa nemačkim jezičkim područjem,medijima, turizmom ili marketingom, možete očekvati ponude sa više strana. Vi ste jedan od znakova koji se može uskoro nadati povećanju prihoda ili unapređenju. Pokušajte da sklopite primirje sa Lavom ili Ovnom jer biste krajem perioda a naročito od Nove godine mogli imati sa njima manjih problema u komunikaciji. Jedan Jarac i Vaga su vam odani na njima svojstven način, često njihovu podršku niste u stanju ni da prepoznate, zato nemojte o njima suditi na prvi utisak. Mladi saradnici, rođeni u znaku Strelca, Bika ili Blizanaca savršeno će vam odgovarati za saradnju. Ako tražite posao, najverovatnije ćete ga naći posredstvom Vodolije. Ljubav- Osoba koja vam se dopada verovatno veoma drži do sebe i vi ćete morati da joj date na znanje da i vi držite do sebe i da su vam , bar u ovom periodu, posao i porodica prioritet. Preko posla predstoje mnoga nova poznanstva tako da ako je i stalni partner neko koga viđate na poslu ili je slične struke vašoj, predstoje ljubomorne scene, naročito ako ste vi žena Riba a u vezi ste sa veoma dominantnim partnerom. Muškarci Ribe neće imati mnogo vremena za partnerku i očekivaće od njih svaku vrstu inicijative. Bilo bi bolje da ne ulazite u emotivne kombinacije sa Lavom, Ovnom ili Strelcem jer sa njima ćete teško naći zajednički jezik i na poslu a u ljubavi potgotovo. Jupiter ide ubrzanim hodom prema vašem znaku i vi očekujete njegov pompezni ulazak početkom iduće godine što bi moglo da vam donese mnogo toga dobrog, između ostalog i vezu sa nekim ko živi u inostranstvu, radi za strance ili zbog posla često putuje. Ako budet sreli nekoga u vreme punog Meseca 2. decembra i bude se radilo o nekome ko je mlađi od vas, predstoji vam kratkotrajni flert i ništa više od toga. Sredovečne Ribe bi trebalo da izbegavaju društvo sredovečnih Devica, Vagi i Jarčeva jer sa ovim znacima trenutno ne mogu da nađu mnogo dodirnih tačaka. Zdravlje – Kontrolišite krvni pritisak.

_________________
Moj je život igra bez granica! E-mail: portal.zadovoljna@hotmail.com
avatar
romanticarka
Šefica :)
Šefica :)

Broj postova : 389
Reputation : 10
Join date : 2009-10-05
Age : 31
Lokacija : Sarajevo

Vidi profil korisnika http://www.zadovoljna.info

Na vrh Go down

Na vrh


 
Permissions in this forum:
Ne možete odgovoriti na teme ili komentare u ovom forumu