.:: ZADOVOLJNA.info ::. Prvi portal za žene u BiH! ::.
Ćao!
Portal zadovoljna.info ti želi dobrodošlicu i ugodno druženje sa nama.
Da biste mogli koristiti sve opcije foruma i portala potrebno je da se registrujete, ili prijavite sa svojim korisničkim imenom!
Hvala!

GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2010.

Go down

GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2010.

Komentar  romanticarka on Thu 03 Dec 2009, 16:05

Da li ce vam zvijezde i u kojoj mjeri biti naklonjene u narednih 12 mjeseci? Provjerite u godišnjem horoskopu za 2010. koji je pred vama. U narednom periodu, horoskop će biti dopunjavan sirim prognozma po konkretnim zodijackim znacima, tako da uskoro možete očekivati i njegovu detaljnu verziju (posao, ljubav, novac, odnosi sa drugima, zdravlje). Razlog više da ponovo navratite na forum.


Ovan - godišnji horoskop za 2010.
Vaša maštanja morate usmjeriti na konkretnu stvarnost i trenutno stanje kako bi mogli krenuti naprijed te kako bi postizali ciljeve koje želite. Imati ćete osjećaj da je došlo vrijeme za vas te morate pronaći u sebi ono što istinski motivira vas i ljude oko sebe kako bi pronašli rješenje 2010. godina za ovnove donosi potencijalnu priliku, ovisi samo o vama dali ćete priliku vidjeti i iskoristiti. Otvorite oči, dolazi kada se najmanje nadate. Napokon ćete biti u mogućnosti da prevladate ono što vas je dugo sputavalo.
POSAO - 2010. godina savršena je za pronalaženje novih poslova. Vaš unutrašnji glas govori vam da krenete naprijed bez straha, jer čakaju vas lijepe stvari. Zato, krenite. Nemojte čekati. Vaša razmišljanja omogućiti će vam da razbistrite misli, da prestanete oklijevati te konačno prestanete gubiti vrijeme nepotrebno. S druge strane, neopterećeni možete doći do savršeno pozitivne ideje, posebno na poslovnom planu. Biti ćete dobro prihvaćeni, ćak omiljeni u poslovnom okruženju.
Budite oprezni kod donošenja odluka u ponudama koje vas očekuju prije travnja. Dajte si vremena. Prespavajte svaku odluku. Nemojte svima vjerovati. Sve što želite i radite stavite u okvir realnosti. Ništa nije ostvarivo preko noći. Period ljeta donosi vam uspjeh i ohrabrenje da radite dobro i da tako nastavite do kraja godine.
LJUBAV - Teško vam je zaboraviti prilike koje su vas snašle prošle godine, ova godina je za vas odlučujuća. Ništa nije izgubljeno, morate smoći snage kako bi došli do dna vašeg problema koji vas mući već dvije godine. Otvorite se i razgovarajte otvoreno sa svojim partnerom. Suočite partnera sa svojim željama i objasnite da nitko ne može stajati nikome na putu sreći. Ovo je vrijeme da izrazite apsolutno sve što osjećate, više nego ikada. Riješite probleme ako možete, ako ne…. Nikad neznate tko stoji iza ugla. Za samce ovo je prilika da pronađu nekog tko će biti brižan, i od koga će dobiti samo lijepe stvari u životu uz obilje strasti. Pazite što pričate. Budite onakvi kavi jeste. To će vašu ljubav dovesti na put koji priželjkujete. Nemojte samo sanjati i maštati. Budite realni. Živite danas. Bajke su samo bajke i zato se tako zovu.
NOVAC - U 2010. godini imate dobre financijske prilike. Vaša intuicija omogučiti će vam da zaradite novac, sreća će vam biti naklonjena. Nemojte iskušavati sreću s vašim porivima za kupnju koja je nepotrebna. Novac je novac. U pozitivnom i negatvnom smislu. Pogotovo na početku godinu pripazite, obuzdajte se i bez nepotrebnog trošenja. Na taj način riješiti ćete se starih dugova. Nemojte stvarati nove. Do kraja svibnja sve će se razbistriti i moći ćete vidjeti jeste li dobro radili na financijskom planu. Svibanj je dobro vrijeme da povećate svoju zaradu ili zatražite povišicu. Promijenite banku u ovom periodu ako niste zadovoljni sadašnjom.
Ako vam netko nešto duguje, tražite da vam vrati novac. To je vaš novac.
ODNOSI S DRUGIMA - Biti ćete inspirirani ako krenete u pregovore nakon travnja. Prije tog perioda zvijezde nisu na vašoj strani. Poštujte odluke zakona. Dugove i druga davanja po zakonu platite. Nemojte se “igrati sa zakonom”. Prije ili kasnije morati ćete se suočiti s istinom. Nemojte da vas vodi emocionalna ranjivost, nemojte obećavati ono što nemožete ispuniti. Smijete reći NE. Sve što se traži od vas a znate da nemožete ostvariti, recite. Biti će vam lakše. I drugi će vas više poštivati nego ako ne ispunite ono što ste obećali.
ZDRAVLJE - U 2010. godini morate promijeniti svoj način života. Ovaj sada jako šteti vašem zdravlju. Enargija vam je, pogotovo na početku godine, niska. Emocionalno zdravlje morate podići na višu razinu. Pripazite na prehranu. Tako ćete se riješiti problema s probavnim sustavom. Počnite vježbati. Vaše vrijeme dolazi od travnja. Osnažite svoje tijelo te će vam se i emocionalno zdravlje popraviti.

Bik - godišnji horoskop za 2010.
2010. godina je dobra godina za bikove, naročito što se tiće nastavka planova iz prethodne godine. Doradite svoje strategiju do savršenstva, pred vama su posljednji koraci do ispunjenja ciljeva. Morati ćete više surađivati s ljudima iz svoje okoline. Vjerujte svom isntinktu koji je realan.
POSAO - Dobiti ćete sjajne prilike da se udružite s nekim, te pobijedite one koji su bili protiv vas. Pristanite na ustupke koje traži druga strana s kojom se udružujete. I vi ćete imati koristi. Timu u kojem ćete vi biti, donosite dobre stvari. Profesionalnošću s vaše strane profititrati će svi u timu. Povedite računa o praktičnim detaljima, te sve što možete iskoristite na svoju dobrobit. 2010. godina dobra je za pripremu projekata i želja koje imate a ostvariti će se u 2011. godini.
LJUBAV - Na ljubavnom planu zvijezde su vam naklonjene. 2010. godina donosi vam iznanađenja na senzualnom planu. Često ćete proispitivati svoje odluke. Vašim impulzivnim odlukama naučiti ćete o sebi ono što još niste znali, što ćete moći iskoristiti za dobrobit u vašoj vezi. Nemojte se začuditi ako otkrijete neke nove želje. Dvojbe koje imate donose pozitivne promjene od veljače. Nemojte osjećati krivicu.Vaša inspiracija voditi će vas do pravih odluka. Na dobrom ste putu. Svaka promjena na koju se odlučite, za bikove u vezi ili samce, dugoročno je dobra za vas. Pazite, nemojte biti nerealni.
NOVAC - 2010. godina pruža vam priliku da platite stare račune te riješite stare dugove. Riješite to jednom zauvijek. To će vam pomoći da konačno čisti uđete u život od lipnja.Kod donošenja financijskih odluka, odlučujte sami. Dobro promislite i dvaput proispitajte svaku odluku.Morate donijeti jednu odluku koja će imati utjecaj i na vaš emocionalni život. Pazite. Emocije su emocije, a novac je novac. Uvjerite se da su vaše odluke dobre za sve ljude vama bliske.
ODNOSI S DRUGIMA - 2010. godina na neki način kraj je jednog ciklusa. Završite što imate kako bi 2011. mogli započeti nove stvari. Riješite i eliminirajte sve što vas može sputavati u budućnosti. Pravo je vrijeme za to. Nemojte oklijevati da idete do kraja. MORATE to napraviti. Osobito ako su financije u pitanju.Ne donosite nikakve drastične odluke na ljubavnom planu prije travnja. Usporite malo i prepustite inicijativu drugoj strani. Vaš partner zna točno što želi, što će za vas biti velika prednost.
ZDRAVLJE - Bez obzira na povremene padove u vašoj formi, generalno gledajući, energetski nivo dobar vam je tijekom cijele godine. Loši periodi uglavnom su posljedica vaših loših životnih navika. Svjesni ste ih. Promijenite ih.Godina počinjete usporeno ali vaša će se energija podići. Najbolji period vam je od kolovoza pa do kraja godine. Napunite svoje baterije u tom periodu. Više vremena posvetite sebi, to je neophodno. Više brige o sebi donijeti će vam pozitivne pomake u zdravstvenom pogledu.

Blizanci - godišnji horoskop za 2010.
2010. godina na neki će vas način probuditi iz vašeg sna i želje da se dokažete u svojoj okolini. Svoje mišljenje izražavate žestoko ali ste spokojni. Napokon ćete biti nagrađeni za protekli period. Oni koji nisu na vašoj strani neće se usuditi biti protiv vas, što vam daje samopouzdanje i vjeru da radite prave stvari.

Rak - godišnji horoskop za 2010.
2010. godina donosi vam poboljšanje u svim aspektima vašeg života. Morate pojednostaviti stvari kako bi postigli više. To će iznenaditi ljude oko vas. Nemojte biti samozatajni. Nitko vas ne vidi i ne čuje. Budite čvrsti. Pokažite se. Imate što. To je osnova kako bi uspjelii dokazali okolini da vrijedite. Ova je godina naročito pogodna da se promijenite i potpuno upoznate sebe i svoje mogućnosti.

Lav - godišnji horoskop za 2010.
Sve ono što držite u srcu moći ćete brzo ostvariti u 2010. godini. Vaša savjest voditi će vas kod proispitivanja vaših želja i vrijednosti. Uzmite stvari u svoje ruke. Imate srce. Recite svima jasno i glasno, neka vas se čuje. Vaše vrijednosti su dobre, i vjerujte u njih. Pomoći će vam da riješite neke naizgled neriješive situacije.

Djevica - godišnji horoskop za 2010.
2010. godina donosi vam ponovno buđenje, oživljavanje. Kako ćete vaše ciljeve sada postaviti na razumnijim temeljima, moći ćete i biti precizniji i djelotvorniji u akciji i poslovima. Doista osjećate potrebu da vaše ciljeve realno sagledate kako bi mogli efikasnije napredovati. Nepotrebna je vaša želja da sve riješite odjednom i da svi problemi nestanu u trenu. Vratite se svojim osobnim ciljevima koji će vam pomoći da pokažete koliko vrijedite i u svojoj okolini.

Vaga - godišnji horoskop za 2010.
2010. godina dolazi s odličnim najavama za vaš socijalni život u odnosima s drugima. Osjećate povećanu potrebu za slobodom uz istovremenu potrebu za ojačate ili uspostavite nove veze. Imate mogućnosti da kombinirate jedno i drugo ali morate biti vješti u dogovorima i pregovorima. Imati ćete potrebu da se dokažete više nego inače.

Škorpija - godišnji horoskop za 2010.
S 2010. godinom započinje jedan novi životni ciklus za vas. Napokon ćete moći vidjeti sve promjene. Spremni ste kako bi realizirali ono što već dugo želite. Vaša vitalnost i zdravlje poboljšavase tijekom vremena. Osjećati ćete se jako i puni života. Biti ćete u harmoniji sa svojim idealima i željama.

Strijelac - godišnji horoskop za 2010.
2010. godina donosi vam novo svijetlo na vašem putu koje niste imali u proteklom periodu. Vrijeme je da ostavite, napustite i zaboravite sve što je bilo i sve što vas je sputavalo. Pokažite koliko uistinu vrijedite, i na poslovnom i na ljubavnom planu. Trebate se posvetiti vašem osobnom napretku za koji postoji velika šansa da se ostvari u 2010. godini.

Jarac - godišnji horoskop za 2010.
2010. godina donosi jasne i vidljive rezultate koji će vam dopustiti da se probudite, i da pronađete u sebi snagu kako bi mogli dalje napredovati. Osjećati ćete potrebu za napredovanjem. Iz tog razloga dajte sve od sebe. Krenite tim putem. Ovo je savršeno vrijeme za vas. Zvijezde su vam naklonjene, želite i možete sve što pomislite. Možete nadvladati svaku situaciju. Samo naprijed.

Vodolija / Vodenjak - godisnji horoskop za 2010.
U 2010. biti ćete optimističniji nego inače ali istovremeno dosta “kruti”. Prošli ste mnogo problema i faza proteklih godina te se osjećate da trebate zavladati situacijom. Iz iskustva izvucite najbolje zaključke koji vam mogu pomoći kako bi krenuli pravim putem. Prijatelji će biti na vašoj strani te imate potrebu da se još više zbližite s onima koji dijele vaše ideje.

Ribe - godišnji horoskop za 2010.
Morate obuzdati vašu maštu i uskladiti je s realnom situacijom kako bi mogli dijelovati te kako bi mogli ostvariti vaše ciljeve. Osjećati ćete da je vrijeme da dobro razmislite te da razdijelite koji su to vaši osobni ciljevi, samo vaši, a koji su ciljevi nametnuti od ljudi iz vaše okoline. 2010. godina donosi vam nekoliko prilika. Dobro gledajte i budite spremni kako bi ih iskoristili. Napokon ćete nadvladati situaciju kaja vas je ograničavala.
(Izvor: be-fancy.net)

_________________
Moj je život igra bez granica! E-mail: portal.zadovoljna@hotmail.com
avatar
romanticarka
Šefica :)
Šefica :)

Broj postova : 389
Reputation : 10
Join date : 2009-10-05
Age : 31
Lokacija : Sarajevo

Vidi profil korisnika http://www.zadovoljna.info

Na vrh Go down

Na vrh


 
Permissions in this forum:
Ne možete odgovoriti na teme ili komentare u ovom forumu